FunSkate 1 - under 10 år
Unknown-2
Funskate

I klubben har vi fire forskellige niveauer – FunSkate, FunSkate Free, Konkurrence og Mesterskab.

  

Niveauoprykning bliver vurderet af trænerteamet, hvor man får muligheden for at være med på et hold som er tilpasset niveauet.


Vores FunSkate hold er for nybegyndere og øvede og tilbydes træning hver mandag og onsdag kl. 17.50-18.35.


Her bliver du undervist i grundelementerne som forlæns- og baglæns skøjteløb, men det er også her, du får mulighed for at lære sværere elementer som spring og piruetter.


Holdene bliver undervist i mindre grupper af vores dygtige trænerteam. Her bliver der leget med de små og de større løbere får en smagsprøve på, hvad der kan tilbydes på vores konkurrencehold.


Løberne tilbydes at deltage i FunSkate-konkurrencer arrangeret af Dansk Skøjte Union samt i GSFs afslutningsshow.


Udover træningen på is har vi et tilbud om off-ice aktiviteter til FunSkate holdene. Off-ice er træning udenfor isen, som bl.a. kan være smidighed/styrke træning på pilatesbolde, teknisk træning, dans mm. Alt sammen træning, som kan gøre dig bedre til at løbe på skøjter, men vigtigst af alt er det træning, som forbedrer din motorik, balance og styrke. Disse egenskaber kan bruges på isen, men også i mange andre sammenhænge.

Konkurrencer

Selvom man måske ikke har en verdensmester i maven, kan man allerede deltage i konkurrencer når man har bestået klubmærke 2. Dog vil vi understrege, at det naturligvis er helt frivilligt, om man ønsker at deltage i FunSkate konkurrencer.


I Dansk Skøjte Unions FunSkate konkurrencer kan løbere på alle niveauer konkurrere på færdigheder og kunnen i aldersopdelte rækker.


Konkurrencerne er opdelt i 2 rækker: FunSkate element, hvor klubmærke 2 skal være bestået. Her konkurreres der i elementer: forlæns/baglæns løb, trin, stå på et ben, brems etc. Alle medlemmer vil i løbet af sæsonen blive inviteret til at deltage. I FunSkate Free, hvor klubmærke 4 skal være bestået, konkurrerer man med et lille friløbsprogram til musik på 1½ min.


Der vil være 3-4 konkurrencer årligt hvor 2-3 af dem er på Sjælland, og finalen for året vil være i Odense. Der vil altid være en træner og en holdleder med til konkurrencerne og alle konkurrencer er opdelt efter alder og niveau.


GSF følger det nationale testsystem der omfatter 7 mærkeprøver. Mærkeprøverne bliver afholdt i klubben i den sædvanlige træningstid, og bliver bedømt af klubbens trænerteam. Ved beståelse af et mærke får løberen udleveret et klistermærke til sin skøjtebog og har også mulighed for at købe en pin.


Dansk Skøjte Union afholder årligt 2 FunSkate element/FunSkate Free konkurrencer i øst og i vest samt en afsluttende finale. Se yderligere beskrivelse af de enkelte konkurrencer i DSUs FunSkate program på www.funskate.org. For at deltage i FunSkate-serien kræves ikke konkurrencelicens fra DSU.


Flere skøjteklubber på Sjælland afholder årligt private konkurrencer for FunSkate løbere, hvor naboklubber inviteres til at deltage. Det har i forgangne sæsoner været en stor succes, så vi opfordrer så mange som muligt til at deltage.


Der konkurreres i de færdigheder der undervises i på FunSkate holdene, svarende til klubmærke færdigheder og tests. Alle medlemmer vil i løbet af sæsonen blive inviteret til at deltage.


Vi vil gerne understrege, at det naturligvis er helt frivilligt, om børnene/forældrene ønsker at deltage i FunSkate konkurrencer og øvrige konkurrencer.

Img_2982