M-løber
M-løber

Du kan blive M-løber, når du har opnået et højt nationalt niveau indenfor din aldersgruppe. Løberne skal bestå alderssvarende mærker og kan deltage ved officielle mesterskaber.


I GSF tilbyder vi M-løberne 14 timer i en kombination af træning på is og off-ice. For disse løbere forventer vi, at de deltager i alle træninger og at de træner det meste af året.

Konkurrencer

For de dygtigste løbere er det især de Jyske Mesterskaber, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, der trækker. Ved disse mesterskaber opdeles deltagerne efter alder og præstationsniveau i rækker for henholdsvis Senior, junior, novice, debs, springs, cubs og chicks.


Årets officielle Danmarksmestre er dem, der ved DM opnår førstepladsen i henholdsvis herrernes og damernes seniorrækker. Er der kun en eller to deltagere i rækken, gælder der dog særlige regler for at opnå titlen. I juniorrækken bliver man juniormester.


I mesterskabskonkurrencerne i senior, junior, novice og debs-rækkerne, både nationale og internationale, skal hver deltager løbe dels et kort program, dels et friløbsprogram, begge til musik valgt af løberen selv. Det endelige konkurrenceresultat afhænger af den placering, de enkelte løbere opnår i de to programmer tilsammen.